Viimeinen postaus - lopetan bloggaamisen

Huh. Tätä postausta on vaikea kirjoittaa. 


Lopetan bloggaamisen.


Ainakin toistaiseksi. Tämä päätös on kypsynyt mielessäni jo kauan. Olen silti tämän ajatuksen jälkeen kuitenkin aina uudestaan ja uudestaan innostunut kirjoittamisesta ja blogista. Liityin tänä syksynä Kaksplussan riveihin ja olin taas kerran ihan todella innoissani blogista ja kirjoittamisesta. Siitä että saisin kenties tehtyä kirjoittamisesta itselleni ammatin. 


Kuva: Heidi Romo


Viime aikoina on taas tuntunut siltä että kirjoittaminen on tahmeaa. Minulla ei ole mitään sanottavaa, kaikki on täällä jo sanottu. Kuoppasin Masentunut mutsi -blogin ja vaihdoin Tinna Henriikkaan. Se tuntuu edelleen hyvältä päätökseltä, koska mm. jatkan instagramin puolella edelleen meidän arjen ja minulle tärkeiden asioiden jakamista nimellä Tinna Henriikka. Käykää ihmeessä seuraamassa <3 Myös blogin facebooksivu Tinna Henriikka jää elämään ja saatan sinnekin kirjoitella jotain - en vielä tiedä.


Mitä kaikkea näiden viiden vuoden aikana olen kokenut? Olen bloggannut Naiseuden Voima alustalla, omalla alustalla sekä Kaksplussan puolella. Olen saanut monia kivoja yhteistöitä, olen kirjoittanut monta upeaa kirjoitusta sydän verellä blogiini, minut on bongaattu tv-ohjelmiin ja lehtijuttuihin. Pääsin tekemään kehopositiivista kalenteria sekä messuja. Olen kehittynyt kirjoittajana ja myös tekniikkavelhona, kun olen monen monta päivää ja yötä kiroillut ja yrittänyt opetella blogin tekniikkapuolta. Olen saanut itsevarmuutta itseni suhteen ja antanut kymmennille, ellei jopa sadoille ihmisille vertaistukea moneen eri asiaan. Olen löytänyt uusia tuttavuuksia ja ystäviäkin. Olen joutunut kiusaajien ja ylilaudan kynsiin. Olen saanut myös inhottavaa palautetta. Jos kovin negatiivisenpositiivisesti ajattelisi, voisi miettiä että nytpähän on yksi alusta vähemmän missä minua voi haukkua. Heh ja huh. 


Kuva: Alexandra Malanin


En ole vieläkään luopumassa lopullisesti haaveestani tehdä kirjoittamisesta tai ylipäätään mediasta ammattia itselleni. Blogin (ainakin toistaiseksi) lopettaminen antaa minulle aikaa ja energiaa ensi vuonna muuhun kuin tähän - ja ties mihin tämä tie minut vie. On aika tehdä tilaa jollekin uudelle elämässäni. Ja tietysti instagram on ja pysyy edelleen, ja siellä minua pääsee seuraamaan. Ja toivonkin kovasti että tulette sinne minua seuraamaan! Vanhat tekstit jäävät tänne kaikkien iloksi edelleen ainakin toistaiseksi, koska olen maksanut tinnahenriikka-domainin vielä vuodeksi. Joten blogin uudestaan avaaminen ei ole ihan mahdoton ajatus sekään. Mutta toistaiseksi näin.


Kiitos kaikille näistä vuosista. Kiitos oikeasti aivan mielettömän paljon, joka ikiselle joka on juttujani lukenut, kommentoinut, itkenyt, nauranut, saanut vertaistukea ja jopa ärsyyntynyt. Heh. En osaa sanoin kuvailla sitä miten tärkeitä tämä blogi ja te kaikki siellä olette olleet minulle. Huh. Siinä missä blogi on antanut vertaistukea lukijoilleen, on se ollut myös itselleni tietynlaista terapiaa. Kirjoittaminen on ollut itselleni todella tärkeä muoto päästää ulos ajatuksia ja tunteita jotka pyrkivät ulos. On jotenkin todella vaikeaa pistää sanoiksi tätä kaikkea mitä blogi on minulle tuonut, mutta toistaiseksi tiivistän sen seuraavaan sanaan:


KIITOS.Jos haluat, kommentoi alle mitä olet saanut blogistani. Oletko kenties saanut apua, vertaistukea? Ärsyyntynyt jostakin? HEH. Mitä fiiliksiä heräsi postauksesta? Palautetta? <3  


Kiitos miljoonasti ja seuraattehan minua edelleen:

💗 instagramissa 

💗 facebookissa Kommentit

 1. Vertaistukea. Kiitos sinulle, olet ihan mahtava ❤️

  VastaaPoista
 2. Olen saanut vertaistukea. Kiitos sulle, olet huippu! <3

  VastaaPoista
 3. vertaistukea, lohtua, toivoa...on ollut ihana lukea rehellistä arjestasi, se on ollut samaistuttavaa. Tulee ikävä sinua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla 💖💖💖 Jos sulta löytyy instagram, niin siellä jatkan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?