Parhaat hömppä-jouluelokuvat Netflixissä

Kaksplussalla on käynnissä verkostobloggaajien joulukalenteri, käy katsomassa edellinen luukku tästä - Nutturalla blogista!


Rakastan joulun aikaan katsella jouluhömppäelokuvia. Ne ovat kliseisiä, niin amerikkalaisia kun voivat olla, täynnä rakkautta, itsestäänselviä juonenkäänteitä, joulua niin överisti että meinaa tulla pipari-glitter-oksennus. Ja oletteko muuten huomanneet, että näissä elokuvissa on usein kiireinen sinkku ura-nainen jolla ei ole aikaa kenellekään muulle kuin itselleen ja työlleen, perhe painostaa että nyt pitäisi kuule jo perustaa perhe ja löytää rakkautta, ja sitten lopulta aina, ah, prinssi pelastaakin naisen sinkkuudelta ja työnteolta! Ja nainen vihdoin ymmärtää, että tärkeintä maailmassa onkin miehet ja perheen perustaminen *tähän piru-emoji*. Mutta silti, jokin näissä leffoissa ainakin minua viehättää. Laitan alle muutaman vinkin joululeffoista Netflixistä, joita olen katsonut viime aikoina. 


Holiday home makeover with Mr. ChristmasSiis tämän amerikkalaisemmaksi ja jouluisen kliseisemmäksi ei voi ohjelma mennä! Oli pakko suositella tätä, vaikka onkin sarja, koska tämä oli niin ihana! Tässä yhdistyy kaksi minun lemppariformaattia, sisustusohjelma ja jouluohjelma! Mr. Christmas laittaa ihmisten kodit kuntoon joulua varten ja kun lopputulos paljastuu on edessä "Oh my God" -huutoja ja itkua. Parasta!


The Holiday Calendar

Tämä oli myös ihanan kliseinen, vanhat koulukaverukset tapaavat pitkästä aikaa ja saamme nähdä että ihastuvatko he kenties toisiinsa? Tässä elokuvassa juoni pyörii vanhanaikaisen joulukalenterin ja joulun taian ympärillä. 


Christmas Land
Kaupunkilaistunut nainen, kera hieman ylimielisen rahanahneen lakimiespoikaystävänsä kanssa innostuvat, kun nainen perii isoäidiltään Christmas Landin. Pikkukaupungin, jossa on aina joulufiilis. Nainen menee kaupunkiin jotta saisi sen joulukuntoon taas hiljaisten vuosien jälkeen, ja pikkuhiljaa pikkukaupunki asukkaineen, muistoineen ka komeine miehineen innostaakin naisen siihen ettei haluakaan myydä paikkaa. 

Harmi vain, että hänen lakimiespoikaystävänsä on jo hankkinut ostajan paikalle, ja poikaystävä vakuttaa naisen että ostaja aikoo pitää joulumaan sellaisena kuin se on aina ollutkin. Pian kuitenkin selviää ettei näin olekaan. Saako nainen pelastettua Christmas Landin ennen kuin sinne tulee ostaria ja purkukoneita? Entä miten käy rakkauden? Kukaan ei varmasti arvaa tämän elokuvan loppua, joten en aio sitä tässä paljastaa, katso itse tämä ihanan kliseinen elokuva Netflixistä! 


The princess switch


Vaatimaton nainen, pienestä leipomosta. Yksinhuoltaja-isä ja suloinen tytär. Toisessa maassa, leipomiskisoissa tapaa vaatimaton nainen prinsessan ja huomaa että hetkinen - prinsessa ja lepuri ovat saman näköiset! He vaihtavat paikkoja ja kuinkas sitten kävikään? Kuka saa prinssin ja kuka voittaa kansainvälisen leipomiskisan? Niin jännittävää!


Broadcasting Christmas


Entinen pariskunta kilpailee samasta työstä juontajana. Nyt ei kyllä vältytä nostalgialta, suhdekiemuroilta, kateudelta, katkeruudelta, vanhojensuhdejuttujen muistelemiselta, ja jänniltä käänteiltä. Löytääkö pariskunta jälleen toisensa, vai viekö tiet eri puolille maailmaa? Ja hei - kuka saa juontajan pestin!?!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?