Reels -videot IG:ssä - Asioita joita raskaana olevat ei halua kuulla

Aloitin hetken mielijohteesta instagramissa videosarjan nimeltä "Asioita joita XXX ei halua kuulla". Käyn videoissa läpi erilaisia asioita joita esimerkiksi myyjät, naiset, raskaana olevat, vapaaehtoisesti lapsettomat ei haluaisi kuulla mutta kuulevat jatkuvasti. 

Jotenkin tuntuu että etenkin somen aikakaudella on räjähtänyt käsiin sellainen "mutta kun mun mielipide!" -tyyppinen ajattelu. Että on mukamas hyväksyttävää kommentoida toisille ihan mitä sylki suuhun tuo. Olen itsekin (ja tulen tulevaisuudessakin) varmasti vielä laukomaan jotain typerää, mutta toivoisin että minulle huomautettaisiin siitä jotta osaisin ajatella fiksummin seuraavalla kerralla. Joskus on parempi olla hiljaa, etenkin jos ei ole mitään hyvää sanottavaa!

Olen esimerkiksi joskus nuorempana möläyttänyt miespuoleiselle työkaverille, että "no millos teillä alkaa vauvoja tulemaan", kun hän oli mennyt juuri naimisiin. Hän meni siitä aivan hämilleen ja punasteli ja sönkötti jotain epämääräistä. Teki mieli vajota lattiasta läpi kun tajusin että aihe on vaikea. Hävettää vieläkin, anteeksi! 


Laitan tähän alle muutaman videon minkä tein ig:n puolelle aiheesta.


 Raskaana olevat ei halua kuulla:


Sektiolla synnyttäneet ei halua kuulla:


Kulttuurialan työntekijät ei halua kuulla:Käy ihmeessä tsekkaamassa instagramin puolelta reelsit (vai kelat?), jos et ole vielä käynyt kurkkaamassa!  Kerro mitä mieltä olet! Onko ideoita reelseihin, mitä et haluaisi kuulla?💗 Seuraathan minua jo muualla? 💗

instagram   facebook   blogit.fi   

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?