Pomenia tunneseikkailukortit, kotiin tai varhaiskasvatukseen!

Kaupallinen yhteistyö Kumma kustannus


Sain Kumma-kustannukselta testiin Petronella Grahnin ja Heli Mäkelän Pomenia- tunneseikkailukortit. Olen todella kiinnostunut kaikesta liittyen mindfulnessiin lapsille, sekä oman lapsen että ammattini suhteen.Korteissa on jokaisessa pieni tarina ja tehtäviä joita voi tehdä lasten kanssa. Itse olen tykännyt käyttää tällaisia kortteja ja tunnetyöskentelytaitoja töissä varhaiskasvatuksessa. On mukavaa pitää pienryhmässä pieni rauhoittumishetki ja tehdä mindfulness-tehtäviä. Kaikki päiväkodissa työskentelevät tietävät että joskus tällainen työskentely on vain mahdoton toteuttaa, mutta kun se onnistuu ja lapset saavat hetken rauhoittumisen tai pitävät harjoituksista se on aivan mahtava tunne! 

Tuntuu että nykyajan lapsilla on niin paljon koko ajan kaikkea ääni- ja visuaalista kuormitusta että on hyvä opetella rauhoittumisen taitoja pienestä pitäen. Myös tunnetyöskentely on tärkeää. Tämän olen oppinut myös kotona oman lapsen kanssa jolla on aistiyliherkkyyden kanssa paljon ylikuormittumista.

"Tuote on kehitetty Petronella Grahnin luoman maailman mukaan. Pomenian luoja Petronella Grahn (s. 1970) on satutaitelija, tarinankertoja ja kuuden lapsen äiti. Pomenian satumaailmaan puhallettiin ensimmäinen henkäys 25 vuotta sitten, kun Petronella ompeli ensimmäisen lohikäärmehatun esikoispojalleen. Syntyi tunnettu lastenvaatebrändi, taidemaalausprojekteja, perhepuistoja pääkaupunkiseudulle ja yhteensä kuusi lasta. Kun tapahtumarikkaiden päivien jälkeen koitti iltasatujen aika, Petronella sepitti lapsilleen jännittäviä ja opettavaisia tarinoita Pomeniasta, ihanasta taikamaailmasta, missä kaikki mahdottomatkin asiat olivat mahdollisia ja seikkailu suurenmoista.

Tehtävät on suunnitellut toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja ja tunnetaito-ohjaaja Heli Mäkelä."
Pidin erityisesti tästä tehtävästä!
Korteissa on rauhallisia mindfullness-tehtäviä sekä askartelu-ideoita.
Rakastan näitä kuvituksia <3
Kortit ja muut Pomenia tuotteet voit ostaa Kumma-kustannuksen kautta


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?