Ommeltua: mustakeltainen mekko syksyyn

Ompelin itselleni jokunen aika sitten mekon ihan uudella kaavalla, Pattydoon Carolin. Mietin miltä kaava näyttäisi päälläni koska taas kerran, vaikka koot tässäkin kaavassa menevät 54:seen asti oli malli hoikka. Malli toki on kaavojen ja blogin tekijä, että tässä tapauksessa ymmärrän kyllä. Mutta välillä turhauttaa kun ompelussakin joutuu arpomaan että miltä kaava näyttää itsensä päällä kun oman kropan mallistoa ei näy missään.
Kankaat mekkoon on hankittu Saksasta Stoffmarktonlinen kautta. Yleensä haluan aina myös kangasostoksilla suosia suomalaista ja niin yleensä teenkin - nyt tilasin lähinnä yksivärisiä kun tuolla oli alennusmyynnit. Itseäni harmittaa tämä ompeluharrastus siinä kun on harvoin varaa tilailla kankaita ainakaan isoja määriä. Nyt tuhlasin osan veronpalautuksista näihin jotta saan meille syksyksi vaatteita.
Olen kokeillut ison osan suomalaisista kaavoista, joista kirjotinkin jokin aika sitten. Nyt olen kokeillut ensimmäistä kertaa ulkomaisia kaavoja ja olen tykännyt tästä Carol -kaavasta tosi paljon! Itselläni oli tässä mekossa koko 54 ja tein reiluilla saumanvaroilla, jos kaava olisikin pienehkö. Se olikin iso ja seuraavan aion tehdä koossa 52 tai 50. Normaalisti käytän kokoa n. 54. (takeissa 54-56).


Kävin ensimmäistä kertaa kuvaamassa yksin ulkona jalustan kanssa, ja kyllä jännitti pirusti. En tiedä mikä ongelma minulla on näiden kuvaamisten kanssa, miksi se on niin noloa? Onko muillakin tätä että on vaikeaa ottaa itsestään kuvia julkisella paikalla? Se ei johdu mitenkään siitä että itselläni olisi huono itsetunto, vaan jtoenkin sellaiseen ahdistukseen sosiaalisilla paikoilla muutenkin. Ajattelin nyt alkaa harjoittelemaan tätä ulkona kuvaamista, ehkä pitää olla lapsi suojakilpenä mukana välillä, hehe. Ihmeellisiä ongelmia minullakin!

Mitä pidätte mekosta? Entä onko teillä vaikeuksia kuvata itseänne julkisilla paikoilla? 


💗 Seuraathan minua jo muualla? 💗

instagram  |  facebook  |  blogit.fi  

Kommentit

  1. Tosi kiva mekko. En osaisi kuvata julkisella paikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Julkisella paikalla kuvaaminen etenkin ihan kunnon jalan kanssa on aivan karmeeta 🙈 Kait siihenkin tottuis kun vaan tekis!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?