Ihanat syyskuvaukset!

Kävimme ihanan Alexandran kanssa ottamassa kuvia syksyisessä Helsingissä. Oli aivan ihana ilma ja oli ihana käydä kuvattavana! Takki on Vilan, ja harmi vain että Vila ei tee yhtään isompia kokoja koska tämäkään takki ei mene kiinni tissien kohdalta. Mutta päätin silti ostaa sen, koska tämä on aivan ihana ja sitä voi pitää auki myös. Turbaani on itse kaavoitettu ja ommeltu. Kengät on Dr. Martensin ja mekko Indiskan alesta.Rakastan näitä Martenseja, pinkit glitter-kengät, voiko olla ihanampaa! Aina kun laitan nämä jalkaani ja menen päiväkotiin töihin, kaikki lapset ihailevat näitä.

Pidin erityisesti näistä vikoista kuvista - otimme ne päivän viimeisinä Hietsun rannalla. Halusin ottaa iloisia hymyileviä kuvia mutta myös "en välitä vittuakaan" -asenteella muutaman kuvan. Olen jokin aika sitten saanut taas ikävää palautetta sometileilleni ja halusin ottaa kuvia missä näytän että kuinka upea olenkaan, kiloista ja muiden sanoista viis. Saan vähän väliä "palautetta" somekanaviini siitä että olen liian lihava, minun pitäisi laihduttaa jne. Olen TODELLA kyllästynyt tällaisiin kommentteihin ja viesteihin. Joten tässä teille kuvia siitä, että olen upea eikä muut ulkopuoliset määrittele arvoani ilkeillä sanoilla. Piste.


Shine bright like a diamond, mahtavaa viikkoa kaikille!

Käy TÄÄLTÄ ig:stä katsomassa muitakin Alexandra Malaninin ottamia kuvia, ne on aivan ihania. Sovittiin Alexandran kanssa ainakin yksi kuvaus vielä syksylle ja suunnittelimme muitakin mahdollisia kuvauksia tulevaisuudessa. Olisko teillä ideoita, minkä tyyppisiä kuvauksia haluaisitte nähdä?
💗 Seuraathan minua jo muualla? 💗

instagram  |  facebook  |  blogit.fi  
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?