Uusimmat kirpparilöydöt!


Ajattelin esitellä teille muutamia uusia kirpparilöytöjä. Rakastan tätä asuntoa ja tämä onkin ensimmäinen kämppä missä voisin kuvitella asuvani pitkään. Tämä on ensimmäinen asunto mistä tuntuu että tätä voi jopa sisustaa kunnolla, koska täällä aiomme asua kauan. Asunto ei ole oma, vaan kaupungin vuokra-asunto, ihan uusi sellainen. Pääsimme ensimmäisenä muuttamaan tähän vuosi sitten kun asunnot valmistuivat silloin. Koko talo muutti saman aikaan, se oli aikamoinen kokemus! Koko muuttoprosessi muuten löytyy instagramistani kohokohdista, jos kiinnostaa käydä katsomassa. Rakastan myös kirpputoreja ja iso osa sisustuksestani on käytettynä hankittua. Olen tori.fi:n, facebookin marketplacen ja kivijalka-kirpputorien suurkuluttaja ja teenkin usein hyviä löytöjä. 


Tein juuri viikonloppuna kirpparilta tämän ihanan löydön, eriskummallisen lintu-koristeen. Olen alkanut etsimään kummallisia koristeita mistä voisi saada kukkaruukkuja. Löysin myös muutaman uuden kasvin Prismasta, ne jotka minua on seuranneet hetken tietääkin huonekasvi-obsessioni... 

Tämäkin ylläoleva Ikean Hemnes-lipasto on ostettu facebook-kirpparin kautta. Löysimme lapsen kanssa siihen viime viikonlopun kirppari-käynnillä uudet hauskat vihreät "kupla" vetimet. Rakastan tätä lipastoa (siellä on käsityö-ompelu-tarvikkeita) ja sen päällä olevia tavaroita! Kissa-taulun olen ostanut vuosia sitten ja se onkin reissannut ympäri Helsinkiä monessa eri asunnossa missä olen asunut. 


Lempi-asioita - teekannut ja kasvit! Tämä teekannu löytyi Vantaan Ikean viereisestä Kierrätyskeskusesta. Se on aika kaukana meiltä etenkin julkisilla mutta se on ihan meidän lempikirppareita. 

Rakastan muuten tätä nurkkausta olohuoneessa. Siellä on paljon kasveja, karttapallo-lamppu ja myöskin nuket jotka jakavat mielipiteitä, monien mielestä ne ovat ihan tosi creepyt, minusta ne on ihan huiput! 
Keittiöstä löytyy myös nukkeja sekä "hippi-eläin-nauhoja" kuten niitä kutsun. Tällaiset hippi-boheemi-tyyliset asiat ovat lähellä sydäntäni. Olen joskus 15 vuotta sitten elänyt hyvinkin hippiboheemi-kautta lockseineen kaikkineen ja rakastan kaikkea tällaista edelleen sisustuksessa. Tämä kuvassa oleva lintu-nauha on uusin kirppislöytö.

Haluan keittiöön kaikkea kahvi-aiheista, koska rakastan kahvia. Tein Canva-ohjelmalla pari printtiä ja tulostin ne kirppis-kehyksiin, jotka myös löytyivät viime kirppisreissulta. 


Minun on loppuun pakko esitellä vielä suosikkitauluni: Pauli! Löysin tämän joku aika sitten Itiksen Kontti-myymälästä ja tämä oli ihan mieletön löytö. Ensin ajattelin etten osta tätä, mutta taulu jäi niin mieleeni että minun oli pakko seuraavana aamuna lähteä ostamaan sitä. Naureskelin itsekseni, että on tämä nyt ihan hullun hommaa. Pauli-taulu on kuitenkin ollut yksi parhaimpia ostoksiani ikinä, koska se tuo niin paljon iloa minulle ja myös muille: olemme veljeni kanssa perustaneet Pienet sille Pauli -meemisivuston instagramin puolelle. 
Miten teillä sisustetaan? Oletko uusimpien trendien perässä? Onko kotisi valkoinen, boheemi, minimalistinen vai tavara-taivas? Käytkö paljon kirpputoreilla? 

 

Kommentit

 1. Ei apua! Pauli sai minut repeämään täysin! Siis NIIN oivallinen! :D
  Sisustuksesi näyttää aivan ihanalta! Meillä tyyli on myös hyvin vapaa ja jos joku kysyy, sanon aina sisustavani "mitä roskalavalta sattuu löytymään-periaattella".
  Haluan ympäröidä itseni esineillä, jotka ilahduttavat ja huvittavat minua. Koskaan en mieti yhteensopivuutta, väriteemoja tai muuta joutavaa. Varmaan joku sanoisi kämppäämme uskomattomaksi hippiluolaksi tai ihan vaan kaaokseksi. Ja olisi kai oikeassakin! Onneksi vuokraisäntä ei ole näkemässä...
  Eläköön ihanat esineet! Ja Pauli! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan sama tyyli mulla sisustuksessa! 🤣 Ja Pauli on ihan paras!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?