Meidän suosikki-kirpputorit Helsingissä (ja vähän sen ulkopuolella)

Tätä postausta on joskus instagramissa pyydetty, joten teen teille pienen listan suosikki-kirppareistani Helsingissä!


Velmu Malmilla

Velmu on pieni lastenvaatteisiin ja tarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirppis, olen sieltä lähes joka kerta tehnyt löytöjä. Sieltä olen löytänyt myös Noelille vaatteita. Siellä on pieni leikkipaikka ja myynnissä myös Legoja irtopalikoina. Siellä on usein myynnissä myös jonkun itse ompelemia lastenvaatteita jotka on olleet aivan ihania, mm. söpöjä pipoja.

Velmu, Soidintie 6, 00700 Helsinki


Kierrätyskeskukset

Suosikkini ovat Itäkeskus, Kyläsaari ja Vantaalla Porttipuiston myymälä Ikean vieressä. Porttipuiston myymälä on valtavan iso! Siellä kävin usein kun olin Vantaan puolella töissä. Kyläsaaressa on paljon huonekaluja yläkerrassa ja Itiksen myymälässä on vähän kaikenlaista, tosin huonekaluja vähemmän kun tilaa ei ole niin paljon kuin muissa myymälöissä. Myös Kontulan myymälä tuli tutuksi kun olin töissä Kontulan nuorisotalolla, se on pieni myymälä mutta sieltäkin olen tehnyt yllättävän usein löytöjä. Siellä on mm. leluja paljon. Espoon puolelta Nihtisillan ja Suomenojan myymälät ovat myös todella isoja kummatkin ja niistä löytyy valtavasti erilaista tavaraa ja huonekalua. 

Katso Kierrätyskeskusten myymälät täältä!


Löytöjä Kahdeksas aisti -kirpputorilta


Kontti, Itäkeskus

Punaisen Ristin Kontti-myymälä sijaitsee Itiksessä Eastonia vastapäätä ja ihan lähellä Kierrätyskeskusta. Siellä on paljon kirjoja, huonekaluja, astioita ja kodin tavaroita ja vaatteita. Siellä on mielestäni hyvä valikoima naisten kenkiä ja vaatteita. Tosin XL-kokoisia vaatteita on vähänlaisesti kuten kaikilla kirppareilla yleensäkin. 

Kontti Itäkeskus, Visbynkuja 2, 00930 Helsinki


Kahdeksas Aisti, Siilitie

Kahdeksas Aisti on meidän lähin kirpputori, koska harmi kyllä Hertsikassa ei ole omaa kirppistä. Vähän aikaa sitten teollisuusalueella oli Metro kirppis, mutta se valitettavasti lopetti. Pidän tästä kirpparista, koska se on mielenkiintoinen - itsepalvelukirppis josta usein löytää mitä ihmeellisempiä tavaroita. Tosin nämä ihmeelliset tavarat ovat usein todella kalliita. Omistaja on vanhempi nainen joka on erittäin mukava ja puhelias. Käytävät ovat aika kapeat joten vaunut varmasti kannattaa jättää suosiolla ulos. 

Kahdeksas Aisti, Siilitie 6, 00800 Helsinki


Kumpulan Helmi eli entinen Vekara kirppis

Kumpulassa sijaitseva Kumpulan Helmi on lasten vaatteisiin ja tarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirppis. Siellä on myös lasten leikkinurkka ja pieni kahvila. Itse en ole käynyt myymälässä pitkään aikaan sen jälkeen kun muutimme Itä-Helsinkiin koska matka on sen verran pidempi. pohjois-Helsingissä asuessamme kävin siellä useammin. Tarjolla on todella iso määrä lastenvaatetta, usein olen kokenut että täällä myydään paljon merkkivaatetta suhteellisen kalliilla hinnalla. Tietysti merkeistä maksetaankin enemmän, mutta mielestäni täällä on tarjolla merkkiä enemmän kun ehkä muualla. Olen tosin täältäkin tehnyt melkein joka kerta (myös edullisia) löytöjä. 

Kumpulan Helmi, Intiankatu 20, 00560 HelsinkiLöytöjä parvekkeelle Kahdeksas Aisti -kirpputorilta, lähes koko parveke on sisustettu kirppislöydöillä


Aino kirpputori, Kannelmäki

Täällä emme käy kovin usein sijannin takia, mutta suosittelen tätäkin kirpputoria. Tämä on itsepalvelukirppari, mielenkiintoinen sellainen. Myynnissä on ollut joka kerta käydessäni myös uutta rihkama-hammasharja-lompakko -pöytiä mutta myös paljon ihan tavallista vaatetta ja tavaraa. Itse pidän eniten sellaisista kirppareista jotka eivät välttämättä ole niin kliinisiä, minimalistisia ja trendikkäitä, vaan täynnä toinen toistaan oudompaa roinaa. Sellaisista paikoista harjaantunut kirpparisilmä löytää parhaimmat löydöt ja usein tosi halvalla. 


Aleksis Kiven kadun kirpputori, Kallio (kesällä)

Ulkokirppis Harjun (entisen) nuorisotalon ympärillä Dallapénpuistossa kesäsunnuntaisin noin klo 11-18. Ihan huippu paikka tehdä löytöjä, ja itsekin voi mennä myymään ihan mitä vain, sen kuin isket tavarat viltille ja alat myymään. 

Dallapénpuisto, Teollisuuskatu 1, 00500 HelsinkiPLUS! Olen kuullut paljon hyvää Relove -kirpputorista joita on kaksi myymälää Fredalla ja Töölöntorilla. En ole itse käynyt vielä, mutta suunnitelmissa on käydä siellä piakkoin!

PLUS nro 2! Aina kun käyn Sörkässä käyn metroaseman vieressä Fidassa ja UFF:illa. UFF:ilta olen tehnyt usein myös pluskoon vaatelöytöjä. Suosittelen myös Hakaniemen Fidaa ja UFF:ia jos siellä päin pyörit (löytyvät Hämeentieltä matkalla Sörkästä kävellen alas Hakikseen! Kätevää!)

PLUS nro 3! Kävimme pari viikkoa sitten Tampereella ja matkalla Särkänniemeen bongasimme Bueno-kirpputorin. Siellä oli ihan mielettömän paljon vaatteita, kenkiä ja asusteita ja löytyipä lelujakin. Suosittelen!

PLUS nro 4! Jos sinulla on vauva/pieniä lapsia suosittelen myös Ipanaista Hakaniemessä, siellä on pieni mutta laadukas itsepalvelukirppari, paljon ekologista tarviketta, kahvila ja lasten leikkipaikka! Edit: Kuulinkin että Ipanainen joutuu lopettamaan, miten surullinen uutinen :( 


Mitkä on sinun suosikki kirpparit Helsingissä? Saa kehua myös oman kotikaupungin kirppareita, jos eksytään muualle Suomeen haluan aina tarkistaa paikalliset kirpparit!💗 Seuraathan minua jo muualla? 💗

instagram   facebook   blogit.fi  


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?