Ommeltua: lapselle hupparipaita ja housut

Sain vihdoin ja viimein korjattua ja huollettua ompelukoneeni. Olen myös tilaillut viime aikoina kankaita ja tässä ensimmäiset ompelut! Noel halusi pitkän hupparipaidan ja housut. 

Kangas on Fabrikingista, housujen kaava on oma ja paidan kaava on muokattu Jujunan lasten jumpsuitista, ja lisäsin paitaan vielä ison etutaskun.


Huppu oli liian pieni, enkä saanut sitä korjata enää siinä vaiheessa kun lapsi oli sen jo päälle saanut. Hän ei myöskään halunnu että hihansuita tai paidan helmaa viimeistellään. Mikäs siinä, hyvä vain että edelleen äidin ompelemat vaatteet kelpaavat! Äidin silmään vaan ottaa pienet epäkohdat, hehe.


Otimme muutaman nopean räpsäisyn vaatteista sateisella pilvisellä ilmalla, mutta olisi kiva ottaa parempiakin kuvia. Noel kun on niin malli luonnostaan!
Mitä pidit vaatteista ja kankaasta? Tilasin Fabrikingilta tämän ja kun paketti tuli, Noel tietysti heti kysyi että onko siellä hänellekin kankaita. Sanoin että jos hän tykkää, teen siitä hänelle vaatetta, muuten otan kankaan johonkin omaan vaatteeseen. Noel näki kankaan ja sanoi: "Äiti. TIETYSTI mä haluan tästä vaatetta, mitäpä luulit!" Haha!
Kommentit

 1. Onpas tosi kivannäköinen vaatesetti. Ihanaa, että poika tykkäsi ja halusi itselleen kankaasta vaatetta :) Kivat kuvatkin! t. Seija/ FabriKing

  VastaaPoista
 2. Joo se tykästyi heti tähän kankaaseen 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja piti sanoa siitä toisesta kankaasta, minkä laitoit plussana mukaan (se oli ihana ylläri!), niin Noel kauhistu hämppiksiä 😂 Mutta mä säästän sen sopivaan hetkeen niin siitä voi tulla jollekin vaikka lahjaompelus!

   Poista
 3. Hyvän näköinen asukokonaisuus. Viimeistelemätön helma onkin ihan kivan näköinen. Yleensä kaavoissa on liian iso huppu, vaihteeksi näinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihanaa kun lapsi tykkää, oon pelänny hetkeä kun ei äidin ompelemat enää kelpaa 🙈 ja mustakin viimeistelemätön helma on ihan kiva loppujen lopuksi!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?