5 random faktaa minusta ja paljastus - minkälaisia videoita tykkään katsella?


Oikean puolen ongelma

En tiedä mistä, miksi tai milloin tällainen tapa on tullut, mutta kun puen kengät, hanskat tai minkä tahansa vaatteen, laitan ensin oikean puolen. Oikea kenkä, oikea hanska... jos vahingossa laitan ensin vasempaan jalkaan sukan, se täytyy ottaa pois ja laittaa ensin oikealle puolelle. Muuten tuntuu tosi kummalliselta. Haha, tiedän, tosi outo olen.

Vaihdan jatkuvasti huonekalujen järjestystä

Äitini aina nauraa minulle, kun usein sanon että minulla on uusi idea järjestykselle. Seuraavana päivänä olenkin jo vaihtanut järjestystä. Kun ystävät tulevat kylään, ei kukaan ihmettele kun sohva on taas vaihtanut paikkaa ja kolmasosa huonekaluista on vaihtunut uusiin. Ostan melkein kaikki huonekalut kirpputoreilta joten uutta ei tule usein ostettua. Jos ostan uutta, se on usein Ikeaa.

Vihaan pölyjen pyyhkimistä ja silittämistä

Paljastus: pyyhin pölyjä ehkä kaksi kertaa vuodessa! Vihaan sitä niin paljon, johtuen varmaan myös siitä että meillä on kotona paljon tavaraa mikä vaikeuttaa pölyjen pyyhkimistä. Inhoan myös silittämistä ja välttelen sitä viimeiseen asti. Tämä on siitä vähän haastavaa, koska olen ompelija, ja joudun ommellessa silittämään. Toisaalta siinä on jokin tyydytys, kun saa silitettyä täydellisesti ommellun päärmeen ihan suoraksi.

Olen vain 155 cm pitkä

Nauratti kun joku blogin lukija oli kuvitellut, että olen aika pitkä. Todellisuudessa olen vain 155cm, ja vitsailenkin usein että en ole kasvanut seiskaluokan jälkeen (mikä saattaa hyvinkin pitää paikkaansa). Aina kun löydän jonkun (aikuisen) joka on lyhyempi kuin minä, täytyy vähän hurrata. Joskus koin huonommuutta lyhyydestäni, mutta nykyään se on minulle se ja sama. Silloin se ärsyttää, kun joutuu kaupassa pyytämään apua pidemmältä ihmiseltä ottamaan jäätelöpakkauksen ylähyllyltä. Hah.

+ vielä yksi paljastus: tykkään katsoa instasta kakkujen ja keksien koristelu-videoita, finnien puristelu -videoita (Dr. Pimple Popper <3) ja korvavahan puhdistus-videoita. Siis please kertokaa, etten ole ainut kummajainen joka näitä katsoo? Toisaalta kun katselee Pimple Popperin videoiden katselukertoja, niin en voi olla ainut...

Mitä outoja juttuja sinä teet?Kommentit

 1. Mä vitsailen aina, että olen sopiva puolentoistametrin mitta :) minulle kun tuota pituutta on siunaantunut 152 ja PUOLI senttiä. Se puolikas on tärkeä ;)

  Finni ja korvavahavideot on mulle uusia juttuja, mitta kakkujen koristeluvideoita voisin katsoa useampiakin. Omat paljastukset julkaisen myöhemmin tänään.

  VastaaPoista
 2. Hahaha tunnistan ton puolikas jutun 😅 Joskus jossain terveystarkastuksessa mut mitattiin 154 senttiseksi. Oli pakko huomauttaa et anteeks mut se on 155. Sentti on tärkee!

  VastaaPoista
 3. Ootko katsonut instagramissa saippuanvuolenta soap asmr tai lima videoita? Ne on jotenkin tosi nautinnollisia.

  VastaaPoista
 4. Joo tää asmr on nyt tosi suosittua kun niitä videoita on kans kaikkialla! Luulen et niissä saippuavideoiss on vähän jotain samaa kun kakun koristeluissa 😄

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?