Vuoden viimeiset ompelut lapselle

Sain jopa kaksi yötä lapsivapaata, ensimmäisenä yönä juhlin hotellissa ja baarissa tanssien ystävien kanssa, toisena yönä ompelin. Ah, kyllä on tämä yh-mutsi virkistynyt! Tässä lopputulos:

Viidet housut ja pari paitaa! Leikkelin valmiiksi edellisenä päivänä ja eilen hurautin koko kasan valmiiksi. Lapsi oli toivonut poliisi-rosvokankaasta lyhythihaista paitaa, joten sellainen piti tietysti tehdä.

Tein toisenkin setin, paidan ja kahdet erilaiset housut pariksi. Punavalkoinen kangas on yksi niistä kankaista mitä sain Vimmalta. Tein itselleni siitä kankaasta legginsit, ja kangasta jäi vielä jonkun verran yli niin tein lapsellekin.Teen nykyään housuihin pitkät resorit, jotka voi tarvittaessa kääntää. Tällä tavalla saa lisää kasvuvaraa housuihin, poika kun on viime kesästä hurahtanu pituutta jaloista ihan käsittämättömän pian. En ole täysin tyytyväinen tuohon paitaan, kaula-aukko istuu jotenkin huonosti ja resori meni vähän vinksalleen. En kuitenkaan jaksanut alkaa korjaamaan, mutta näitä kuvia katsellessa ehkä pitääkin korjailla…

Teen usein omista legginseistä pojalle housuja. Näitä suosikki Star Wars legginsejä olin paikkaillut ja korjannut haaroista niin paljon, etten onnistunut enää elvyttämään niitä, joten ne sai vielä toisen elämän pojan housuina. Onneksi olen saanut pojankin innostumaan “Stoos Voossista”. Tulipa mieleen, että lapsi sanoo Chewbaccaa stuubakaksi. Hahaa!

Lopuksi vielä kaikkien kankaiden pienistä jämistä Ariel-housut. Näistä tein itselleni legginsit ja mekon vähän aikaa sitten.

Osallistuin Kangaskapinan kilpailuun jossa voi voittaa itsellensä vuoden kankaat. Nyt peukut pystyyn, että voitan! Toinen voitto ensi vuodelle voisi olla uusi työpaikka, jotta olisi varaa ostaa kankaita ja saisin ommella. Ompelu on niin terapiaa <3

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ompeluohje: Näin teet solmupannan

Köyhä ei kaipaa neuvojasi - lopetetaan richspleinaaminen

Lapsen aistiyliherkkyys - miten se näkyy arjessamme?